Liga Talentovanej Mládeže v Žiari nad Hronom

Dňa 22. októbra 2023 sa v Žiari nad Hronom uskutočnila Liga Talentovanej Mládeže (LTM), ktorú z poverenia Slovenského streleckého zväzu organizoval MŠK Žiar nad Hronom. Bola to prvá veľká akcia vo vzduchových zbraniach v tejto sezóne, pričom súťažili aj mix tímy, čo bolo na LTM v Žiari nad Hronom po prvýkrát.

Pre tento výnimočný pretek sme mali k dispozícii elektronické terče, ktoré nám zapožičal Slovenský strelecký zväz. Tieto moderné technológie nám umožnili presné a rýchle vyhodnocovanie výsledkov, čo prispelo k hladkému priebehu súťaže.

Výsledky strelcov MŠK Žiar nad Hronom z mixov

Pre klub MŠK Žiar nad Hronom bola táto akcia mimoriadne úspešná, kde naši strelci predviedli skvelé výkony. V kategórii mixov sa dvojica Grúberová a Šulek z MŠK Žiar nad Hronom prebojovala až do finále. V základnej časti obsadili štvrté miesto, čo im prinieslo nádej na medailové umiestnenie. Vo finále však šťastie nebolo na ich strane a napriek ich vynikajúcej snahe a odhodlaniu nedokázali vybojovať tretie miesto. Ich výkon však ukázal silu tímového ducha a veľký potenciál tejto dvojice do budúcnosti.

Ďalšia dvojica z MŠK Žiar nad Hronom, Katarína Balážová a Dušan Majliš, tiež súťažila v mixoch. Aj keď nedosiahli na finálové umiestnenia, ich účasť a nasadenie boli obdivuhodné a prispeli k celkovému úspechu klubu.

Výsledky strelcov z MŠK Žiar nad Hronom zo soboty a nedele.

Seniori – VzPu 40

Róbert Láska

  • Sobota, 21. októbra: Róbert dosiahol 1. miesto s výsledkom 394.0 bodov, čím potvrdil svoju dominanciu v tejto kategórii.
  • Nedeľa, 22. októbra: Na druhý deň dosiahol 1. miesto s výsledkom 399.8 bodov, čo je pozoruhodný výkon medzi seniormi.

Muži – VzPi 60

Šulek Filip

  • Sobota, 21. Októbra: Filip dosiahol 1. miesto s výsledkom 568 bodov.
  • Nedeľa, 22. Októbra: Aj druhý súťažný deň predviedol silný výkon, získal 565 bodov a umiestnil sa na 4. mieste.

Seniorky – VzPi 40

Marianna Grúberová

  • Sobota, 21. októbra: Marianna získala 3. miesto s výsledkom 352 bodov
  • Nedeľa, 22. októbra: S výkonom 343 bodov si vybojovala 4. miesto,

Seniori – VzPi 40

Rostislav Burian

  • Sobota, 21. októbra: Rostislav získal 3. miesto s výsledkom 363 bodov.
  • Nedeľa, 22. októbra .Jeho výkon v druhý súťažný deň ukázal, že patrí medzi najlepších strelcov v kategórii seniorov, pričom jeho skúsenosti mu zabezpečili 1. miesto s výsledkom 370 bodov.

Celkovo bola Liga Talentovanej Mládeže v Žiari nad Hronom pre náš klub veľmi úspešná. Naši športovci predviedli vynikajúce výkony a ukázali veľký potenciál do budúcnosti. Či už to boli skvelé výsledky v mixoch, alebo individuálne úspechy v rôznych kategóriách, každý prispel k úspechu klubu. Táto akcia bola výborným štartom do novej sezóny a ukázala, že MŠK Žiar nad Hronom má silné a talentované družstvo. Tešíme sa na ďalšie súťaže a veríme, že budeme pokračovať v tomto trende.

Poďakovanie

Na záver by sme chceli vyjadriť úprimné poďakovanie všetkým, ktorí nám pomáhali s prípravou a organizáciou tejto akcie. Vďaka ich práci a podpore sa podarilo zorganizovať podujatie na vysokej úrovni, ktoré prinieslo mnoho pozitívnych ohlasov.

Liga talentovanej mládeže v Žiari nad Hronom bola úspešným štartom do novej sezóny a veríme, že takéto podujatia budú naďalej podporovať a rozvíjať strelecký šport na Slovensku.

Výsledková listina: