Extraliga a Liga Talentovanej Mládeže v Šali

V dňoch 1. až 3. decembra 2023 sa v Šali konala Extraliga a Liga Talentovanej Mládeže vo vzduchových zbraniach. Súťaže sa zúčastnili aj zahraniční strelci, čo pridalo súťaži medzinárodný charakter. Výkony našich strelcov boli opäť skvelé, najmä Filipa Šuleka z MŠK Žiar nad Hronom, ktorý dosiahol významný úspech.

Výsledky Filipa Šuleka

VzPi 60 – Muži (sobota, 2. december 2023):

  • Filip Šulek v kvalifikácii v sobotu dosiahol výsledok 567 bodov, čo ho umiestnilo na tretie miesto. Vo finálovej časti začal výborne a dokonca viedol. Jeho bojovnosť a odhodlanie boli obdivuhodné, no nakoniec jeho sily neboli dostatočné na to, aby získal prvé miesto, a skončil na 3. mieste.

VzPi 60 – Muži (nedeľa, 3. december 2023):

  • Filip Šulek: 6. miesto s výsledkom 561 bodov .

Ďalšie významné úspechy strelcov MŠK Žiar nad Hronom

VzPu 40 – Seniori:

  • Róbert Láska: 1. miesto s výsledkom 398,7 bodov (sobota).
  • Róbert Láska: 1. miesto s výsledkom 397,8 bodov (nedeľa).

VzPi 40 – Seniorky:

  • Marianna Grúberová: 2. miesto s výsledkom 344 bodov (sobota).
  • Marianna Grúberová: 2. miesto s výsledkom 355 bodov (nedeľa).

Filip Šulek opäť ukázal svoj talent a tvrdú prácu, keď sa umiestnil na popredných miestach medzi mužmi v disciplíne VzPi 60. Jeho výsledky v kvalifikácii a finálovej časti boli výborné a potvrdili jeho pozíciu medzi najlepšími strelcami. Celkovo bola súťaž v Šali úspešná pre MŠK Žiar nad Hronom, čo potvrdzujú aj ďalšie skvelé výkony našich strelcov. Účasť zahraničných strelcov pridala súťaži na prestíži a konkurencii, čo len zvýrazňuje význam dosiahnutých úspechov. Tešíme sa na ďalšie súťaže a veríme, že naši strelci budú pokračovať v skvelých výkonoch.

Výsledková listina: