MŠSK Žiar nad Hronom sa zúčastnilo ďalšieho kola Extraligy v Martine

Strelci z klubu MŠSK Žiar nad Hronom sa zúčastnili ďalšej streleckej extraligovej súťaže v Martine, kde dosiahli výborné výsledky v rôznych kategóriách. Medzi najvýznamnejšie výkony patrili úspechy v kategóriách seniorov a mužov.

Výkony Seniorov

Róbert Láska sa predstavil v kategórii VzPu 40 – Seniori, kde dosiahol vynikajúce skóre 400,6 bodov a umiestnil sa na prvom mieste. V nedeľu pokračoval v skvelých výkonoch, keď dosiahol skóre 399,8 bodov, čím potvrdil svoju dominanciu v tejto kategórii.

Rostislav Burian súťažil v kategórii VzPi 40 – Seniori, kde v sobotu dosiahol skóre 358 bodov a v nedeľu 363 bodov, čo mu zabezpečilo tretie miesto v oboch dňoch.

Karol Ihring predviedol svoj talent v kategórii VzPi 40 – Seniori, kde v sobotu získal 350 bodov a v nedeľu 349 bodov.

Marianna Grúberová súťažila v kategórii VzPi 40 – Seniorky, kde dosiahla skóre 345 bodov a umiestnila sa na 4. mieste. V nedeľu pokračovala v podobnom tempe a dosiahla skóre 342 bodov, čím si udržala vysoké umiestnenie.

Grúber Marián predviedol svoje schopnosti v kategórii VzPi 40 – Seniori, kde v sobotu dosiahol skóre 341 bodov a umiestnil sa na 23. mieste. V nedeľu zlepšil svoj výkon a dosiahol skóre 345 bodov, čím sa posunul na 21. miesto.

Výkony mužov

Filip Šulek sa v sobotu prebojoval v kvalifikácii VzPi 60 do finále, kde postúpil z 8. miesta. V základnej časti finále nezískal veľa bodov, no postupne sa zlepšoval a vo vyraďovacej časti sa mu začalo viac dariť. Hoci body získané počas vyraďovania nestačili na vyššie umiestnenie, jeho schopnosť udržať koncentráciu aj pod tlakom mu zabezpečila konečné 3. miesto.

Dušan Majliš predviedol svoje schopnosti v kategórii VzPi 60 – Muži, kde v sobotu dosiahol skóre 549 bodov a v nedeľu 547 bodov. Jeho stabilné výkony mu zabezpečili umiestnenie v top 20.

Tím MŠSK Žiar nad Hronom dosiahol výborné výsledky v rôznych kategóriách. Ich výkony v Martine boli dôkazom tvrdého tréningu. Gratulujeme všetkým členom tímu k ich úspechom a tešíme sa na ďalšie súťaže.

Výsledková listina: