Majstrovstvá Nitrianskeho kraja v streľbe zo vzduchových zbraní v Šali

V dňoch 3. až 4. februára 2024 sa v Šali uskutočnili otvorené Majstrovstvá Nitrianskeho kraja v streľbe zo vzduchových zbraní. Usporiadateľom súťaže bol ŠSK Šaľa a podujatie prinieslo mnoho zaujímavých výkonov a výsledkov.

Výkony Seniorov

VzPu – 40 Seniori

Róbert Láska z MŠSK Žiar nad Hronom dosiahol vynikajúci výsledok v kategórii VzPu 40 – Seniori. V sobotu sa umiestnil na prvom mieste so skóre 400,6 bodov a v nedeľu potvrdil svoju dominanciu, keď získal 399,9 bodov.

VzPi – 40 Seniori

Rostislav Burian z MŠSK Žiar nad Hronom sa v kategórii VzPi 40 – Seniori umiestnil na prvom mieste so skóre 376 bodov. Karol Ihring, taktiež z MŠSK Žiar nad Hronom, obsadil šieste miesto so skóre 360 bodov. Marián Grúber, ďalší člen MŠSK Žiar nad Hronom, dosiahol skóre 347 bodov, čo mu zabezpečilo šestnáste miesto. Stanislav Silný v sobotu dosiahol skóre 296 bodov, čo mu prinieslo 32. miesto. V nedeľu zopakoval svoje úsilie a dosiahol skóre 303 bodov, čím sa umiestnil na 24. mieste.

VzPi – 40 Seniorky

Mária Humená súťažila v kategórii VzPi 40 – Seniorky, kde dosiahla v sobotu skóre 310 bodov, čo jej zabezpečilo tretie miesto. V nedeľu dosiahla skóre 280 bodov, umiestniac sa na druhom mieste.

Výkony Mužov

VzPi – 60 Muži

Filip Šulek V sobotu dosiahol skóre 567 bodov, čo mu prinieslo prvé miesto. V nedeľu pokračoval vo výborných výkonoch a získal 562 bodov, čím opäť získal prvé miesto.

Tituly Majstrov Nitrianskeho Kraja

  • VzPu – 40 Seniori: Róbert Láska z MŠSK Žiar nad Hronom
  • VzPi – 40 Seniori: Rostislav Burian z MŠSK Žiar nad Hronom
  • VzPi – 60 Muži: Filip Šulek z MŠSK Žiar nad Hronom

Gratulujeme všetkým účastníkom a tešíme sa na ďalšie úspechy našich strelcov v budúcnosti.