CENA SNP – OBLASTNÉ MAJSTROVSTVÁ ŽIAR NAD HRONOM

V meste Žiar nad Hronom sa konala strelecká súťaž regiónu – Cena SNP – Oblastné Majstrovstvá. Toto podujatie prilákalo streleckých nadšencov z celej oblasti Žiaru nad Hronom, ktorí sa zišli na strelnici spolstrelu v Žiari nad Hronom, aby sa predviedli v zručnostiach streľby zo samonabíjacej pušky vz. 58 a podobných zbraní.

Táto súťaž, ktorá sa koná každoročne, priviedla na strelnicu množstvo zručných strelcov, ktorí súťažili v disciplíne SAMONABÍJACIA PUŠKA vz. 58 a podobné zbrane s otvorenými mieridlami a kolimátor bez zväčšenia . Hlavným cieľom súťaže bolo získať čo najviac bodov strieľaním na terč nekrytá ležiaca figúra (NLF), ktorý bol redukovaný na vzdialenosť 50 metrov. Strelec musel absolvovať tri polohy – sed za stolom, stoj a kľak, čím sa zabezpečilo, že súťaž bude testovať ich schopnosti a stabilitu v rôznych situáciách.

Víťazom tohto ročníka Ceny SNP – Oblastných Majstrovstiev sa stal Marián Grúber, ktorý predviedol neuveriteľný výkon, dosiahnutím skvelých 277 bodov. Jeho presnosť a technika streľby v samonabíjacej puške vz. 58 ho presadili na vrchol tohto náročného súťažného podujatia. Druhé miesto obsadil Jaroslav Kollar s 254 bodmi, ktorý taktiež predviedol vynikajúce zručnosti strieľania, a tretie miesto si odniesol Lukáš Nárožny s 243 bodmi.

Gratulujeme všetkým víťazom a účastníkom tejto streleckej súťaže. Tešíme sa na nasledujúce ročníky tohto podujatia a na strelcov, ktorí nám predvedú svoje zručnosti a možno dokonca ešte lepšie strelecké výkony.

Reklamní partneri MŠSK Žiar nad Hronom