Majstrovstvá mesta Žiar nad Hronom

Dňa 9.9.2023 sa súťaž konala na strelnici Spolstrelu za ideálnych podmienok – bez vetra, dažďa a so slnečným počasím. Táto súťaž ponúkla niekoľko disciplín v rôznych vzdialenostiach, kde všetci účastníci mohli preukázať svoju streleckú zručnosť.

Súťaž bola rozdelená do troch hlavných disciplín: športová pištoľ, veľkokalibrová pištoľ a revolver. Súťažiaci mohli súťažiť v rôznych kategóriách bez ohľadu na vek. Strieľalo sa na tri rôzne vzdialenosti: 25 metrov, 35 metrov a 45 metrov. V každej disciplíne strelci odstrieľali 30 výstrelov, pričom každý terč bol na daných vzdialenostiach do ktorých musel strelec streliť 10 výstrelov.

Víťazi:

  • Disciplína pištoľ veľkokalibrová 30:
    1. 1.miesto: Zdenek Kluzaček
    2. 2.miesto: Miroslav Hric
    3. 3.miesto: Norbert Janega
  • Disciplína: revolver 30:
    1. 1.miesto: Marián Grúber
    2. 2.miesto: Ondrej Lipták
    3. 3.miesto: Zdenek Kluzaček
  • Disciplína pištoľ športová 30:
    1. 1.miesto: Marián Grúber
    2. 2.miesto: Stanislav Silný
    3. 3.miesto: Ondrej Lipták

Všetci víťazi si zaslúžia uznanie za svoje skvelé strelecké výkony a odhodlanie. Gratulujeme!

Súťaž bola tiež prípravou na nadchádzajúcu súťaž v Handlovej, ktorá sa uskutoční 1. Októbra 2023. Sezóna sa blíži ku koncu a strelcov už iba čaká posledná súťaž na strelnici v spolstrelu v Žiari nad Hronom. V tejto súťaži sa bude strieľať disciplína mini sniper, ktorá bude zakončením tohto ročníka letnej streleckej sezóny.

Majstrovstvá mesta Žiar nad Hronom boli výbornou udalosťou pre všetkých strelcov ktorý si mohli takýmto štýlom zatrénovať a pripraviť sa na nadchádzajúce súťaže. Gratulujeme všetkým víťazom a ďakujeme MŠK ŠSK Žiar nad Hronom za usporiadanie tejto úspešnej súťaže. Tešíme sa na ďalšie strelecké udalosti a držíme palce všetkým strelcom v nadchádzajúcich súťažiach.